Wie zijn we?

DBStones, beter bekend als De Boeck & Fils NV, is een van de oudste Belgische bedrijven dat natuursteen bewerkt. Dankzij onze ervaring van meer dan 90 jaar, heeft onze familie een grote expertise verworven in delegering en installatie van marmer, graniet, witte steen, blauwe steen, leisteen en composietsteen.

We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van op maat gemaakte keukens en badkamers, college, gevels en trappen, en dit sinds 1919. Luisteren naar uw wensen en de beste manier uitwerken om uw projecten te realiseren is onze bedrijfsfilosofie.

Wij streven naar een kwalitatieve dienstverlening met uitstekende prijs / kwaliteits verhouding met behoud van een duurzame aanpak en zetten onze expertise en "know-how" ter beschikking van particulieren en professionals.

Wie zijn we?

 • DBStones, beter bekend als De Boeck & Fils NV, is een van de oudste Belgische bedrijven dat natuursteen bewerkt. Met een ervaring van meer dan 90 jaar, is onze familie gepositioneerd als een expert in de installatie en levering van marmer, graniet, wit steen, blauwe hardsteen, leisteen en composieten.

News

Om steeds te streven naar een kwalitatieve dienstverlening en om u onze…
Ter gelegenheid van de lancering van onze nieuwe website geven we u…
Iedereen weet, Batibouw is het belangrijkste evenement van deze winter voor al…

Contact

 • De Boeck & Fils SPRL
  Hemelstraat 56
  B-1651 Lot-Beersel
  tel : +32 2 424 03 89
  fax : +32 2 424 14 51
  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons