Composieten

De composiet is zo een unieke steen dat het resultaat van de combinatie met de natuur en ons het beste en de meest geavanceerde technologie biedt.

De composiet heeft een verfijnde look, voelt en heeft het gewicht van natuursteen, maar heeft een hoger kwaliteit.Het bestaat uit ongeveer 90% van anorganische vulstoffen (voornamelijk natuurlijke kwarts en silicium) en polyester hars.

De consistentie van haar kleur is niet te vergelijken met alle andere natuurstenen. Kwarts is een kristallijn siliciumdioxide, aanwezig in zuivere vorm of in de samenstelling van andere gesteenten..

VOORDELEN VAN DE COMPOSIET

 • De voordelen van composiet zijn talrijk o.a :
 • eenvoudig te reinigen en te onderhouden
 • bestand tegen zuur en vlekken
 • krasbestendig
 • hoge hittebestendigheid
 • duurzaam product

GEBRUIKT

Composiet zorgt voor het mooiste resultaat voor een werkplaat in de keuken. Zelfs als is dit het ideale materiaal voor keuken aanrecht, de mogelijke toepassingen van de composiet zijn eindeloos. Het kan worden gebruikt voor trappen, badkamers en wandbekleding. Het is ook zeer geschikt voor elk type ontwerp “op maat”.

ASPECTEN EN KLEUREN

Meestal wit of transparant, het kan andere kleuren hebben indien zij in aanwezigheid zijn van onzuiverheden. We vinden daarom een breed scala van kleuren (beige, bruin, grijs, zwart ,...) en verschillende afwerkingen.

Wie zijn we?

 • DBStones, beter bekend als De Boeck & Fils NV, is een van de oudste Belgische bedrijven dat natuursteen bewerkt. Met een ervaring van meer dan 90 jaar, is onze familie gepositioneerd als een expert in de installatie en levering van marmer, graniet, wit steen, blauwe hardsteen, leisteen en composieten.

News

Om steeds te streven naar een kwalitatieve dienstverlening en om u onze…
Ter gelegenheid van de lancering van onze nieuwe website geven we u…
Iedereen weet, Batibouw is het belangrijkste evenement van deze winter voor al…

Contact

 • De Boeck & Fils SPRL
  Hemelstraat 56
  B-1651 Lot-Beersel
  tel : +32 2 424 03 89
  fax : +32 2 424 14 51
  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons