Materialen

Marmer

Marmer is een steensoort dat compact en hard is, en al eeuwen wordt gebruikt in de bouwsector. De grote groep van marmersoorten bevat metamorfe gesteenten en sedimentaire gesteenten.

Lees verder...

Dekton

Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken.

Lees verder...

Blauwe Hardsteen

Blauwe hardsteen (ook wel "kleine graniet" genoemd) is een compacte, donkere kalksteen, die behoort tot de categorie van marmer.

Lees verder...

Keramiek

Een eerste onderdeel, terracotta, omvat alle voorwerpen van kleigrond, die een fysisch-chemische transformatie onomkeerbare lijden bij een hoge temperatuur koken.

Lees verder...

Graniet

Granieten zijn ontstaan in de ondergrondse lagen onder hoge druk. Wat maakt dat ze harder zijn dan andere natuurstenen en dus beter bestand tegen slijtage.

Lees verder...

Quartz

Kwarts is een mineraal soorten silicaten groep subgroep tectosilicaten, bestaande uit siliciumdioxide met formule SiO2 (silica).

Lees verder...

Silestone

Silestone bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is.

Lees verder...

Contact

 • De Boeck & Fils SPRL
  Hemelstraat 56
  B-1651 Lot-Beersel
  tel : +32 2 424 03 89
  fax : +32 2 424 14 51
  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons